KWA Nieuws

 

KWA toont 'Transitie' in april

De vereniging voor vrijetijdskunstenaars KWA houdt in het weekend van 22 en 23 april een tentoonstelling met werk van haar leden op twee bijzondere locaties. Dit zijn de Rembrandtzaal van wijkcentrum de Bakermat in de burgemeesterswijk Arnhem, en de Sint Bernulphuskerk in het hart van Oosterbeek. Op de expositie is heel divers werk te zien, beelden, keramiek, tekeningen, schilderijen en grafische kunst. Alle deelnemers geven op eigenzinnige wijze vorm aan het thema ‘Transitie’.
De Bakermat is een voormalig kerkgebouw, omgevormd tot multifunctioneel wijkcentrum. De Sint Bernulphus is één van de kerken van de RK parochie H. Titus Brandsma en verleent ook gastvrijheid aan andere groepen, zoals nu de KWA.

De opening van de expositie vindt plaats op zaterdag 22 april om 11 uur in de Sint Bernulphuskerk in Oosterbeek. De cultuurwethouder van Renkum, Daniëlle van Bentem zal de openingshandeling verrichten. De openingsfestiviteiten zullen muzikaal worden opgeluisterd door het KWA-zangduo Wout en Debby.

Voor De Bakermat kun je in de wijk parkeren. Met name op de Zijpendaalseweg en de van Heemstralaan zijn ruim parkeerplaatsen aanwezig. In Oosterbeek kun je parkeren
bij het plein voor het gemeentehuis (bij Albert Heijn) of bij de bibliotheek (blauwe zone, dus parkeerschijf verplicht).

Openingstijden op beide locaties:
zaterdag 22 april van 11:00 tot 17:00.
zondag 23 april van 11:00 tot 17:00.

Website Bakermat: https://www.wijkcentrumbakermat.nl/
Website Sint Bernulphus: https://www.bernulphus.nl/

Maandbericht maart 2023 vind je hier.

 

 

 

 

knopNieuwsvdM

knopKunstvdM

knopTips