KWA Nieuws

 

Portretworkshop Margreet Heinen en Ingrid van Aert

In het weekend van 20/21 januari en 3/4 februari 2024 geven Margreet Heinen en Ingrid van Aert weer een workshop in het KWA gebouw over het (zelf) portret. Zij onderzoeken op verschillende manieren al tekenend en schilderend hoe je het portret in beeld kunt brengen. Voor 20/21 januari kunnen alle niveau’s intekenen. Het weekend van 3/4 februari is geschikt voor mensen die vaker met het thema portret bezig zijn geweest. Kosten € 225,- inclusief alle materialen, lunch, koffie en thee. Aanmelden en info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Anjeliek Blaauw expo affiche Bocholt
Expositie van Anjeliek Blaauw - 8 oktober t/m 26 november 2023

Anjeliek Blaauw exposeert samen met kunstenaarsgroep 'Rende7vous' in het Kunsthaus in Bocholt. Ze laat daar weer nieuwe beelden zien! Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 15.00 – 18.00 u. Zaterdag en zondag van 11.00 – 13.00 u. en 15.00–18.00 u. Adres: Kunsthaus Bocholt Osterstraße 69, Bocholt.
Meer informatie is te vinden op een van deze websites: https://rende7vous.euhttps://www.euregio-kunsthaus-bocholt.de  -  https://www.anjeliekblaauw.nl

Maaike Nuismer expo
Expositie 'Fleurrijke fladderaars' - t/m 31 december 2023 in Arnhem

Maaike Nuismer, een lid uit de woensdagavond keramiekgroep, exposeert tot eind december in de Beekstraat in Arnhem. Hier zijn diverse van haar keramiek werken te zien die ze bij de KWA gemaakt heeft. Adres: Getir / Slak ateliers, Beekstraat 71, Arnhem. 

Maandbericht november 2023 vind je hier.

 

 

 

knopNieuwsvdM

knopKunstvdM

knopTips