Jubileum expositie

Onderstaand een kort overzichtsfimpje van de opening van onze jubileum expositie op zondag 13 oktober jl. Het is samengesteld vanuit foto's en spontaan met de hand gefilmde camerafragmenten, die op die dag zijn gemaakt. Degenen die niet bij de opening aanwezig waren, kunnen zo toch een indruk krijgen van de feestelijke sfeer tijdens de opening.

Handig om te weten

Drogisterij van Rijn in de Weverstraat in Oosterbeek geeft 10% korting op alle kunstschildersbenodigdheden.

Maandberichten

Maandbericht februari 2020

• KWA-Wegwijs
    Algemene informatie voor nieuwe (proef)leden en donateurs.
  • Jaarplanning
    Jaaroverzicht van verenigingszaken en vakanties
Vriend van de KWA

Draag je de KWA een warm hart toe, maar ben je geen lid meer van onze vereniging?
Word dan ‘Vriend van de KWA’ voor slechts € 50,-- per jaar.
Op die manier steun je de vereniging en blijf je via het maandbericht op de hoogte van de onze activiteiten, zoals exposities en kunstmarkten.
Alle details van het vriendenlidmaatschap lees je hier.

Verenigingsdocumenten
  • Statuten
  • De grondregels voor de vereniging zijn vastgelegd in de Statuten die bij notariële akte zijn vastgelegd. Veelal zijn dit de langdurige afspraken omdat elke wijziging voorgelegd moet voorgelegd worden aan de notaris.
  • Huishoudelijk reglement
    In het Huishoudelijke Reglement staan de meer dagelijkse afspraken binnen een vereniging die desgewenst jaarlijks bijgesteld kunnen worden. De wijzigingen moeten wel voorgelegd worden aan de Algemene Ledenvergadering.
  • Privacyverklaring
    In de Privacyverklaring staat vermeld hoe de vereniging omgaat met de privé gegevens van de leden.
E-mail adressen

knopLidmaatschap