KWA Nieuws

 

conny koster archeologie van de toekomstArcheologie van de toekomst

Bij Kunstatelier-Ooy van Conny Koster kun je een bijzonder tijdelijk museum bezoeken met Archeologie van de toekomst. Vrij toegankelijk.
Op vertoon van de museumjaarkaart gratis beker met koffie. Gastkunstenaar dit jaar is KWA-lid: Peter de Haan met schilderijen. Adres: Heilige Huisjes 38 Zevenaar.

Peter meijer expositie SonsbeekExpositie Molenplaats Sonsbeek 1 september - 1 december 2022

Peter Meijer, lid van de KWA, exposeert van 1 september tot 1 december 2022 schilderijen in de Molenplaats Sonsbeek aan de Zypendaalseweg in Arnhem. Het gaat om decoratieve landschappen.

Presentatie KWA bij het Kunstcafé in Rozet, Arnhem
presentatie Rozet 28 07 2022

Op 28 juli jl. hebben bestuursleden Christien Klein en Gerda Hendriks in Het Kunstcafé in Bibliotheek Rozet in Arnhem een presentatie gegeven over de KWA. Hiervan is een livestream gemaakt, die je terug kunt kijken via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=gldI2AMHCxc.
De presentatie van Gerda begint na 24.04 minuten. De presentatie van Christien na de pauze begint na 58.22 minuten.

Vrijwilligers gezocht voor het opknappen van het KWA-gebouw

Nu de buitenkant van de KWA er weer als nieuw uitziet, is de binnenkant aan de beurt. We kunnen al genieten van een prachtige nieuwe keuken. Maar er zijn nog veel meer plannen. Op het prikbord in de gang kun je bekijken wat er allemaal staat te gebeuren. Opknappen gang KWA In de zomervakantie staan het andere deel van de gang en de rode Salon op de planning. Uiteraard kunnen we nog wel wat handen gebruiken. Dus bij deze een oproep: wie wil er meehelpen om deze klus te klaren? Ben je een beetje handig en wil je wel een stukje mee schilderen, dan ben je van harte welkom. Je kunt je aanmelden bij Christien Klein Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Guido Popeyus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 
En zoals je op de foto ziet, we hebben een eigen steiger om altijd veilig te kunnen werken.

Het Maandbericht van september 2022 vind je hier.

knopNieuwsvdM

knopKunstvdM

knopTips