KWA Nieuws

 

De aktiviteiten op de KWA gaan weer beginnen! Op 30 augustus hervatten wij ons normale weekprogramma. Wel gelden er binnen de groepen nog beperkingen ivm het Coronavirus. De anderhalve meter maatregel noodzaakt ons om met kleinere groepen te werken. In het weekrooster is aangegeven bij welke groepen er nog plaats is voor nieuwe leden. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Deze zijn vertaald in het protocol dat je hier kunt vinden.

3 oever festival3 oeverfestival

In het weekend van 18, 19 en 20 september doen Jos van Gessel en Conny Koster mee aan het 3 oeverfestival. Jos toont zijn werk bij “Leef”, Rijndijk 28 in Millingen aan de Rijn. Conny heeft open Atelier op 19 en 20 september. Voor meer informatie zie: http://www.3oeverfestival.nl

Workshop beeldhouwen Conny Koster

Het weekend van 26 en 27 september kun je 1 of 2 dagen beeldhouwen in Zevenaar. Fijn om met een nieuwe steen te starten. Graag opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Raku stoken Conny Koster

Op vrijdagmiddag 2 oktober is er gelegenheid om biscuit gebakken werkstukken Raku te stoken. Graag opgeven via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het Maandbericht van september, klik hier.

knopNieuwsvdM

knopKunstvdM

knopTips