KWA Nieuws

 

Vrijwilligers gezocht voor het opknappen van het KWA-gebouw

Nu de buitenkant van de KWA er weer als nieuw uitziet, is de binnenkant aan de beurt. We kunnen al genieten van een prachtige nieuwe keuken. Maar er zijn nog veel meer plannen. Op het prikbord in de gang kun je bekijken wat er allemaal staat te gebeuren.
Opknappen gang KWAIn de meivakantie (25 april t/m 6 mei) wordt gewerkt aan het opknappen van de gang. De schildersploeg is al begonnen met het schilderen van de muren en het plafond aan de zijde van de keuken. Ook op zaterdagen kan er worden gewerkt, als er geen andere activiteiten zijn. In de zomervakantie staan het andere deel van de gang en de rode Salon op de planning.
Uiteraard kunnen we nog wel wat handen gebruiken. Dus bij deze een oproep: wie wil er meehelpen om deze klus te klaren? Ben je een beetje handig en wil je wel een stukje mee schilderen, dan ben je van harte welkom. Je kunt je aanmelden bij Christien Klein Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Guido Popeyus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 
En zoals je op de foto ziet, we hebben een eigen steiger om altijd veilig te kunnen werken.

Kunstmarkt in Rozet bibliotheek Arnhem - 15 mei 2022 van 11.00 - 16.00 uur

kunstmarkt RozetOp zondag 15 mei is er op de derde verdieping van Rozet aan de Kortestraat in Arnhem een kunstmarkt van zelfgemaakte producten van Arnhemmers. Je vindt er schilderijen, etsen, aquarellen, potloodtekeningen, beeldhouwwerken, keramiek, glas, sieraden, textiel, zelfgemaakte poppen en foto's. Ook een aantal mensen van de KWA doet hieraan mee. De Kunstmarkt zal opgeluisterd worden met live muziek.
https://www.rozet.nl/nieuws/kunstmarkt-in-rozet-1

Jos van Gessel expo Galerie Oisterwijk 2022 april juliExpositie Jos van Gessel - 24 april t/m 3 juli 2022

Galerie Oisterwijk tijdens de groepstentoonstelling 'Spel in kunst!' De deelnemende kunstenaars laten zien wat spelen voor hen betekent. www.galerie-oisterwijk.nl


Zomerworkshop Margreet Heinen en Ingrid van Aert - augustus 2022

Zomerworkshop Margreet Heinen 2022Je kunt deelnemen aan een driedaagse workshop met een uitdagend programma op jouw niveau. De lessen hebben een opbouw waardoor jij binnen drie dagen veel kunt leren en uitproberen. Het programma is geschikt voor beginners en gevorderden. We zullen afwisselend schilderen en tekenen en richten ons op de ontwikkeling van jouw eigenheid. Dit jaar gaan de opdrachten over klein en groot in het landschap. Leren kijken staat centraal.
Workshop A; vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus, Workshop B; vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 augustus.

Workshop beeldhouwen in Zuid-West Frankrijk - 3 tot 9 juli 2022

Conny workshop beeldhouwen Frankrijk 2022
Conny verzorgt deze workshop van 3 tot 9 juli 2022 in het plaatsje Cahuzac sur VĂ©re. Er zijn nog een paar plekken vrij. Heerlijk ontspannen beeldhouwen. Geheel verzorgd in een prettige omgeving. Informatie: www.ateliersleslandes.com

 

Het Maandbericht van mei 2022 vind je hier.

knopNieuwsvdM

knopKunstvdM

knopTips