KWA Nieuws

 

In verband met de corona lockdown zijn alle activiteiten in het gebouw van de KWA voorlopig stop gezet. Wel worden online lessen gegeven.

Expositie Hortus Nijmegen

hortus NijmegenDe groepen van Anjeliek exposeren dit voorjaar in de theetuin en in de Botanische tuin van Hortus Nijmegen. De meeste beelden zullen in de theetuin komen, in de Botanische tuin worden vooral tijdelijke installaties geplaatst. De expositie zal te zien zijn tot en met 25 juni.
De Theetuin is een gecultiveerde tuin met diverse bloemenborders, een grote insectenhotel-heuvel, bijenkast, kruidentuin, een schaduwtuin en kweekvelden. De beelden staan op diverse plekken door de gehele tuin. Op het terras onder de grote witgele parasol kun je genieten van een hapje en een drankje. Zodra de theetuin weer open mag, is de expositie van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur, de Botanische tuin is alle dagen van zonsopgang tot zonsondergang vrij toegankelijk. Het adres van de Hortus is: d'Almarasweg 22d, 6525 DW Nijmegen. www.hortusnijmegen.nl

Workshop beeldhouwen in Frankrijk

Conny Koster geeft van 4 juli tot 10 juli 2021 een week beeldhouwen in Cahuzac-sur-Vère. Geheel verzorgd, super relaxed en heerlijk inspannend.
Kijk op: https://www.ateliersleslandes.com/ 

Jos van Gessel expo BeuningenExpositie Jos van Gessel in Beuningen

Jos van Gessel zal onder voorbehoud in april en mei samen met Mariës Hendriks, exposeren in De Nieuwe Gang in Beuningen. Voor meer informatie kijk op: denieuwegang.nl

Zomerworkshop tekenen en schilderen, Margreet Heinen en Ingrid van Aert

Zomerworkshop Margreet Heinen 2020 gezamenlijk schilderij in rood tintenSamen met collega Ingrid van Aert, www.hardopkijken.nl, organiseert Margreet Heinen twee weekenden een 3 daagse workshop tekenen en schilderen. Dat zal zijn op A: 20-21-22 en B: 27-28-29 augustus bij de KWA van 9.30 tot 16.00 uur. Zij zullen werken naar aanleiding van het thema “ruimte” en bij goed weer wordt er veel buiten gewerkt in de directe omgeving. De kosten zijn €285,- inclusief alle materialen, elke dag een uitgebreide lunch, koffie en thee. Opgave en nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het Maandbericht van mei 2021, klik hier.

knopNieuwsvdM

knopKunstvdM

knopTips