KWA Nieuws

 
Expositie Hortus Nijmegen door cursisten van Anjeliek Blaauw

Hortus Nijmegen twee stoelen

Kom kennismaken met “Mannetje ongeduld” en “Boom frivool” of ervaar de “Eeuwige kringloop”. In de Botanische tuin van Hortus Nijmegen zijn 15 kunstwerken te zien, die speciaal voor deze plek zijn gemaakt door kunstenaars die zich hebben laten inspireren door de natuur. In de Theetuin wandel je langs nog eens 45 beelden. De tentoonstelling duurt tot 26 juni 2021. De Botanische tuin is vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang. De Theetuin is dagelijks geopend van 9.00 tot 16.00 u. Op vrijdag t/m zondag is tevens het terras vanaf 11.00 uur geopend.
Hortus Nijmegen beeld vrouw in elkaar gedoken       Hortus Nijmegen Blauw op boomstam       Hortus Nijmegen beeld als kant

De Hortus Nijmegen bestaat uit de Theetuin en de Botanische tuin. De Theetuin is een gecultiveerde tuin met verschillende bloemenborders, een kruidentuin en een insectenhotel. Centraal staat een reuze parasol met daaronder een uitnodigend terras. In de Botanische tuin worden verschillende landschappen nagebootst, die meer dan 600 plantensoorten herbergen. De grote vijver met moeraspartij en de imposante alpineheuvel met massieve stenen uit de Ardennen zijn echte blikvangers.
Meer informatie vind je op de website https://www.hortusnijmegen.nl.

Workshop beeldhouwen in Frankrijk

Conny Koster geeft van 4 juli tot 10 juli 2021 een week beeldhouwen in Cahuzac-sur-Vère. Geheel verzorgd, super relaxed en heerlijk inspannend.
Kijk op: https://www.ateliersleslandes.com/ 

Jos van Gessel expo BeuningenExpositie Jos van Gessel in Beuningen

Jos van Gessel exposeert samen met Mariës Hendriks van 11 juli t/m 22 augustus in galerie De Nieuwe Gang in Beuningen.
Voor meer informatie kijk op: www.denieuwegang.nl.

Zomerworkshop tekenen en schilderen, Margreet Heinen en Ingrid van Aert

Zomerworkshop Margreet Heinen 2020 gezamenlijk schilderij in rood tintenSamen met collega Ingrid van Aert, www.hardopkijken.nl, organiseert Margreet Heinen twee weekenden een 3 daagse workshop tekenen en schilderen. Dat zal zijn op A: 20-21-22 en B: 27-28-29 augustus bij de KWA van 9.30 tot 16.00 uur. Zij zullen werken naar aanleiding van het thema “ruimte” en bij goed weer wordt er veel buiten gewerkt in de directe omgeving. De kosten zijn €285,- inclusief alle materialen, elke dag een uitgebreide lunch, koffie en thee. Opgave en nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is te vinden in deze folder.

Workshops Brechtje Verberne in juli en augustus 2021

Zondag 25 juli van 10.00 - 16.00 uur geeft Brechtje Verberne een workshop Natuurprint. Klik hier voor meer informatie.
En op zondag 1 augustus van 10.00 - 16.00 uur geeft zij een workshop Cyanotypie. Meer informatie vind je op deze poster

Het Maandbericht van juni 2021 vind je hier.

knopNieuwsvdM

knopKunstvdM

knopTips