KWA Nieuws

 

In verband met de corona lockdown zijn alle activiteiten in het gebouw van de KWA voorlopig stop gezet. Wel worden online lessen gegeven.

Workshop beeldhouwen in Frankrijk

Conny Koster geeft van 4 juli tot 10 juli 2021 een week beeldhouwen in Cahuzac-sur-Vère. Geheel verzorgd, super relaxed en heerlijk inspannend.
Kijk op: https://www.ateliersleslandes.com/

Muziektheater de plaats logoSchilder mee aan decor voorstelling Muziektheater De Plaats

Muziektheater De Plaats is op zoek naar Arnhemmers die mee willen schilderen aan het decor van ‘Op het Puin, en dan nu’. Onder leiding van kunstenares Mirthe Dokter werk je vanuit huis mee aan een panorama van levensgrote portretten uit 1946 en nu.
Om in deze tijd Arnhemmers met elkaar te verbinden start Muziektheater De Plaats een uniek project rondom de voorstelling ‘Op het Puin, en dan nu’. Deze indringende muziektheatervoorstelling speelt van 11 t/m 23 mei 2021 in De Eusebiuskerk en staat stil bij 75 jaar wederopbouw in Arnhem. Voor het decor van deze voorstelling maakt kunstenares Mirthe Dokter een panorama bestaande uit levensgrote portretten van Arnhemmers uit 1946 en nu. Wij zijn op zoek naar Arnhemmers die affiniteit hebben met schilderen en graag deel uitmaken van dit bijzondere project, onder professionele begeleiding. Elke deelnemer bezorgen we thuis een verfpakket met een doek waarop je twee portretten schildert: één van jezelf, en één van iemand die leefde ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Via een zoom-sessie krijg je een uitgebreide instructie van Mirthe Dokter. We halen vervolgens de portretten op brengen deze samen tot één groot panorama van tientallen meterslang. Het resultaat is te zien als betekenisvol decor tijdens de voorstellingen in mei.
Aanmelden kan tot 5 maart via de website van Muziektheater De Plaats: www.muziektheaterdeplaats.nl.

Voor het Maandbericht van maart 2021, klik hier.

knopNieuwsvdM

knopKunstvdM

knopTips